Doelstellingen van schildersbedrijven uit twente
Doelstellingen

Doelstellingen van Wissink Vastgoedonderhoud

 

Natuurlijk hebben wij eigen doelen voor onze productiviteit en winst. Dat geeft ons bestaansrecht. Wij hechten veel waarde aan de doelstellingen van schildersbedrijf Wissink in Twente.

Maar we willen meer bereiken en onze doelstellingen behalen.

 

Personeelstevredenheid en klanttevredenheid

Dé basis voor het te behalen rendement. Wij streven voor beide onderdelen naar een 8.0 , op een schaal van 1 tot 10. Hierbij mag geen enkel aspect van de score onder de 7 uitkomen.

 

Nieuwe markten aanboren

Onze klantenstructuur moet veranderen. Het grootste deel van onze omzet behalen wij in de bouwgerelateerde en particuliere markten. Wij willen nieuwe markten aanboren, zodat in 2016 een substantieel deel van onze omzet komt uit de zorg, het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven.

 

Onze naamsbekendheid vergroten

De naamsbekendheid van Wissink vergroten. Ons concreet doel: als aan een willekeurig persoon uit de regio wordt gevraagd om vijf Twentse schildersbedrijven te noemen, de naam Wissink Albergen in acht van de tien gevallen komt boven drijven.

 

Optimaal benutten van onze capaciteit

In 2016 moet in de maanden maart tot en met november de capaciteitsbenutting 100% bedragen. Voor de overige maanden geldt hetzelfde, alleen dan wordt de personele samenstelling aangepast aan de ‘workload’ die voorhanden is.

 

Wat levert u dit op?

Een innovatieve en betrouwbare partner met een visie op onderhoud. Een vakman, die kwaliteit levert en continue op zoek gaat naar de beste oplossingen voor het onderhoud van uw vastgoed.

wij hechten veel waarde aan doelstellingen van schildersbedrijven uit Twente. Wissink Schilder en Vastgoedonderhoud is erg gericht op deze doelstellingen en proberen deze behalen.
Terug