Stef naar Skills Heroes 2017

Stef naar Skills Heroes 2017

8 februari 2017

Onze Stef gaat van donderdag 16 maart t/m zaterdag 18 maart deelnemen aan Skills Heroes ” the Finale” in de RAI in Amsterdam.

Hij mag hier aan meedoen om dat hij op 2 februari eerste is geworden tijdens de regionale vak-wedstrijden Schilderen bij Bouwmensen in Rijssen. Hierdoor heeft hij zich automatisch gekwalificeerd voor de “Finals” in Amsterdam, waar hij het moet opnemen tegen 7 collega schilders.

IMG_7413

De kwalificatie bestond uit: het tekenen en penselen van een opdracht volgens voorbeeld. Het behangen van een wand met een doorlopend patroon. Het aanbrengen van een decoratieve opdracht en het aanbrengen van sierlijsten.

Al met al een pittige opdracht waar de 14 deelnemers 6 uur de tijd voor hadden. Na enkele zenuwslopende uren werd het werk beoordeeld door een jury. En kwam Stef hier als winnaar uit de bus met het hoge punten aantal van 544 (excellence). En gezien het feit dat Stef dit jaar voor het eerst deelneemt aan deze wedstrijd, een zeer goede prestatie.

Tot 16 maart gaat Stef zich voorbereiden op de wedstrijden in Amsterdam. Dit doet hij deels bij ons en bij schilders’cool in Hengelo. Hier hebben ze een oefenwand opgesteld die overeenkomt met de wedstrijd wand die hij in Amsterdam moet bewerken.

Stef is 2e jaars leerlingĀ en volgt zijn theorie aan het ROC van Twente, zijn praktijk ervaring doet hij op bij Wissink vastgoedonderhond en bij Schilders’cool in Hengelo.

Wij wensen hem dan ook zeer veel succes op “The Skills Heroes Finale” in Amsterdam