Wissink sluit winkel!

Wissink sluit winkel!

13 juni 2017

Wissink sluit winkel, maar blijft uw partner in vastgoedonderhoud!

Sluiting winkel per 30 juni 2017
‘Schilderen zit in ons bloed. Maar wij leveren meer dan alleen schilder- en spuitwerk. Wij verzorgen goed doordachte onderhoudsplannen. Dat scheelt een hoop zorgen én reduceert kosten. Want duurzaam onderhoud op het juiste moment werkt kostenbesparend. Op termijn heb je met een goed plan altijd lagere kosten. Een visie op onderhoud’, noemen wij dat, vertellen Dick en Milko Wissink. ‘Omdat wij nu meer en meer onze focus leggen op dit vastgoedonderhoud, sluiten wij vanaf 30 juni 2017 onze winkel.

 

Wat betekent dit voor u als klant of relatie?

Eigenlijk verandert er weinig. Ons schildersbedrijf draait onveranderd door. Ook na 30 juni leveren wij gewoon verf en aanverwante artikelen. U plaatst eenvoudig telefonisch of per mail uw bestelling. Bel ons op (0546) 44 12 28 of stuur een mail naar verfbestellen@wissink-schilders.nl. Over het uitleveren van uw bestelling nemen wij daarna contact met u op.

 

Over Wissink Vastgoedonderhoud
Wissink Vastgoedonderhoud is al 45 jaar actief in het vastgoedonderhoud. Een ervaren en vooruitstrevend schildersbedrijf uit Albergen met een landelijke dekking. Een innovatieve en betrouwbare partner met een visie op onderhoud. Maar bovenal een vakman, die kwaliteit levert en continu op zoek gaat naar de beste oplossingen voor vastgoedonderhoud in zijn totaliteit.

 

 

 

 

Wissink Vastgoedonderhoud BV | Zenderseweg 38 | 7665 TM ALBERGEN

T. 0546 – 44 12 28
verfbestellen@wissink-schilders.nl
 

Wissink Vastgoedonderhoud: uw partner in zorgeloos onderhoud!

 

www.wissink-schilders.nl | info@wissink-schilders.nl