Contactgegevens Wissink Vastgoedonderhoud
Over ons

De start

We schrijven het jaar 1972. Ben Wissink richtte een eenmanszaak op. Zijn werkplaats had hij achter zijn woning aan de Zenderseweg 19 in Albergen, Overijssel. De werkzaamheden bestonden in die tijd hoofdzakelijk uit schilderwerk voor particuliere opdrachtgevers. Eind jaren zeventig en begin jaren tachtig werd steeds meer werk uitgevoerd voor bedrijven, verenigingen van eigenaren, vastgoedbeheerders, woningstichtingen en bouwbedrijven in de regio Twente.

 

Groei

Naast het onderhoudsschilderwerk werd ook nieuwbouwschilderwerk uitgevoerd. Bijvoorbeeld in de utiliteitsbouw en de betere woningbouw. Het personeelsbestand begon te groeien. In 1980 werkten vier medewerkers bij Wissink en in datzelfde jaar werd ook de verf- en behangspeciaalzaak geopend. Toen eind jaren tachtig het bedrijf doorgroeide naar een bezetting van tien medewerkers werd de locatie aan de Zenderseweg te klein en kwamen er nieuwbouwplannen. In 1994 werd de nieuwe locatie op het industrieterrein geopend. Sinds de verhuizing van de bedrijfshal naar de nieuwe locatie op het industrieterrein in Albergen, is het bedrijf uitgebreid met een spuitafdeling.

 

Directiewisseling

In 1998 werd het bedrijf samengevoegd met Schildersbedrijf Brummen en kwam Milko Wissink de directie versterken. In 2004 beëindigde Ben Wissink zijn werkzaamheden voor Wissink Schilders & Spuiters. Hij ging met pensioen. Het kantoor en de winkel waren nog gevestigd bij zijn woonhuis aan de Zenderseweg 19. Dit moest anders. Daarom werd begin 2004 gestart met de nieuwbouw van winkel en kantoren voor de bedrijfshal op het industrieterrein. Op het moment dat Ben Wissink met pensioen ging, kwam Dick als zijn vervanger bij de directie.

 

Continue verbeteren

Het laatste decennium hebben Milko en Dick Wissink veel geïnvesteerd in de interne organisatie. De processen zijn in kaart gebracht en waar nodig verbeterd. Ook is veel aandacht besteed aan verdere opleiding van de medewerkers en zijn nieuwe onderhoudsmethodes ontwikkeld. Alles om de opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Uw onderhoud, onze zorg!

Momenteel werkt Wissink Vastgoedonderhoud met 16 vakmensen aan schilderwerk in de breedste zin van het woord. Iedere klus is voor Wissink Vastgoedonderhoud een uitdaging.

 

Contact opnemen