Doelstellingen van schildersbedrijven uit twente
Visie op onderhoud

Visie op onderhoud Wissink Vastgoedonderhoud

 

Wissink Vastgoedonderhoud levert meer dan alleen schilderwerk. Wissink levert een visie op onderhoud. Hoe houdt u uw pand in een goede staat? Laat dat onze zorg zijn. Wat houdt de visie op onderhoud van schildersbedrijf Wissink in Twente in?

 

Helder en kostenbesparend

Kosten besparen, dat wilt u toch ook? Door onze langdurige relaties kennen we de woningen en panden van onze klanten door en door. We weten de sterke én zwakke punten. En we kennen onze klant. Dit alles ziet u terug in onze visie op onderhoud. In een doordacht onderhoudsplan leggen wij de prioriteiten vast. Altijd in nauwe afstemming met de klant. Onderhoud op het juiste moment. Dat werkt kostenbesparend. Bovendien heeft u uw jaarlijkse onderhoudskosten vooraf helder in beeld.

 

Ontzorgen

Uw vastgoed moet haar waarde behouden. Evenals de juiste uitstraling. Maar laat dit niet uw probleem zijn. Geef de zorg voor het onderhoud uit handen. Wissink Vastgoedonderhoud werkt planmatig. Door onze regelmatige inspecties en een gedegen onderhoudsplan komt u niet voor verrassingen te staan. En uw woongenot of bedrijfsproces wordt zo min mogelijk verstoort. Een hele zorg minder.

 

Onze ervaring

Schilderen zit in ons bloed. Al vanaf het begin van de jaren zeventig onderhouden wij (monumentale) panden, appartementen, woningen, bedrijven en kantoorgebouwen. We creëerden langdurige relaties. Particulier en zakelijk. Bij woningbouwverenigingen, aannemers, overheid, verenigingen van eigenaren, scholen en particuliere huizenbezitters.

 

Vakmanschap als basis

Vakmanschap staat aan de basis van ons werk. Het biedt een optimaal resultaat en garantie voor de hoogste kwaliteit. Maar er is meer. Onze zorgvuldige werkvoorbereiding leidt tot een professionele uitvoering van het werk. Verrassingen en verstoringen worden tot een minimum beperkt. Met korte doorlooptijden als resultaat. En daar bent u bij gebaat!
Onze mensen zijn goed opgeleid, technisch en vakkundig. Maar misschien wel net zo belangrijk: ze denken mee. En zorgen voor een perfecte afstemming. Voor, tijdens en na het werk. Zo werken we samen aan ons motto: Afspraak is afspraak! Dé garantie voor duurzame relaties.

 

Wissink Vastgoedonderhoud: ook uw partner in zorgeloos onderhoud!

 

Terug