Het team

Leer ons alvast een beetje kennen

Dick
Dick Technisch directeur

Ik ben Dick Wissink en ben ‘schilder’ sinds 1996. Ik werk bij Wissink sinds 2004. Ik ben ooit schilder geworden omdat ik opgegroeid ben tussen de verf. Hierdoor besloot ik een verftechnische hbo-opleiding te kiezen. Het mooie aan ons vak is het zoeken naar oplossingen voor technisch goed en duurzaam onderhoud.

Milko
Milko Commercieel directeur

Ik ben Milko Wissink en ben sinds 1992 werkzaam in het schildersvak. Ik werk bij Wissink vanaf 1998. Ik ben ooit ‘schilder’ geworden omdat ik graag als zelfstandig ondernemer wil werken. Het mooie aan ons vak is het contact met allerlei mensen: van onze eigen ervaren en enthousiaste medewerkers tot onze diverse relaties en (vaste) opdrachtgevers.

Robin
Robin Schilder

Ik ben Robin Masselink

Jochem
Jochem Schilder

Ik ben Jochem Ooink.

Dries
Dries Vakantiehulp

Ik ben Dries Velthof.

Wim
Wim Schilder

Ik ben Wim Brand en ben schilder sinds 1975. Ik werk bij Wissink vanaf 1976. Ik ben ooit schilder geworden omdat ik het opfrissen en in goede staat houden van woningen mooi werk vind. Het mooie aan ons vak is dat het uit veel verschillende werkzaamheden bestaat. Verder kom je steeds nieuwe problemen tegen om op te lossen. Dat maakt ons vak mooi en uitdagend.

Erik
Erik Schilder

Ik ben Erik Huis in ’t Veld en ben schilder sinds 1991. Het jaar waarin ik eveneens bij Wissink startte. Ik ben ooit schilder geworden omdat het zo’n afwisselend en kleurrijk beroep is. En juist ook die combinatie maakt ons vak zo mooi!

Maarten
Maarten Schilder

Ik ben Maarten Wissink en ben schilder sinds 1990. Ik werk bij Wissink vanaf 1991. Ik ben ooit schilder geworden omdat het leuk is om huizen op te knappen. Het mooie aan ons vak is dat je elke week weer ergens anders werkt, je veelal buiten werkt en natuurlijk het contact met de mensen.

Gerard
Gerard Schilder

Ik ben Gerard Braakhuis en ben schilder sinds 1984. Ik werk bij Wissink vanaf 1998. Ik ben ooit schilder geworden omdat ik dat op dat moment het mooiste vak vond. Het mooie aan ons vak is dat een opdrachtgever/klant zegt wanneer je weggaat: “Heren, het ziet er glad en strak uit”.

Anne
Anne Schilder

Ik ben Anne.

Jeffrey
Jeffrey Schilder

Ik ben Jeffrey.

Sjoerd
Sjoerd Schilder

Ik ben Sjoerd.